O nama

skupstina-kragujevac

Da predano radimo na polju obrazovanja i da smo društveno odgovorna firma pokazali smo time što smo u prethodne dve godine dodelili 23 stipendije najtalentovanijoj deci u Kragujevcu. Što znači da je jedna godina školovanja u našem Obrazovnom centru besplatna. Cilj nam je bio da naš program približimo i mališanima čiji roditelji nisu u mogućnosti da sami finansiraju program. Ovu akciju finansijski je podržao i naš glavni franšizni centar u Nišu. Naš cilj je i da podržimo porodice sa troje i više dece pa u tom smislu treće dete dobija besplatno pohađanje programa SuanPan mentalne aritmetike. I tu nije kraj, pred nama su novi izazovi i ideje koje imaju za cilj da finansijski pomognemo i motivišemo najdarovitiju i najuspešniju decu grada Kragujevca.

LOGIKIDS TIM

Naš stručni tim čine vredni, radni i predani ljudi sa fakultetskim diplomama, koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo u pedagoškom radu. Svojim entuzijazmom i posvećenošću utiču da Obrazovni centar Logikids bude svojevrsni obrazovni i kulturni pečat grada Kragujevca. Naši predavači prošli su odgovarajuće obuke iz oblasti kojima se bave i poseduju licence za dalje prenošenje znanja iz SuanPan mentalne aritmetike.

Jelena Stojanović

JELENA STOJANOVIĆ

Predavač SuanPan mentalne aritmetike

Biografija

Ja sam Jelena Stojanović i po zanimanju sam profesor srpskog jezika i književnosti. Pored rada u redovnoj nastavi, radim i kao predavač mentalne aritmetike u Kragujevcu. Kroz SuanPan program mentalne aritmetike svedok sam značajnih intelektualnih rezultata koja deca ostvaruju – bolje memorije, koncentracije, analitičkog i logičkog razmišljanja, razvoja viših oblika kreativnosti.

 

Srpka Jovanovic

SRPKA JOVANOVIĆ

Predavač SuanPan mentalne aritmetike

Biografija

Po vokaciji profesor engleskog jezika i književnosti sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom predškolskog uzrasta. Poseduje licencu i iskustvo u realizaciji i sprovođenju NTC i Montessori programa u svim uzrasnim grupama. Svojom kreativnošću i posvećenosti u radu i odnosima daje svojevrstan pečat Logikids timu.

 

Marija Mladenovic

MARIJA MLADENOVIĆ

Predavač SuanPan mentalne aritmetike

Biografija

Zovem se Marija Mladenović i radim kao predavač mentalne aritmetike. Po zanimanju sam profesor razredne nastave i imam višegodišnje iskustvo u redovnoj nastavi. Svet mentalne aritmetike je pun mogućnosti za razvoj intelektualnih kapacitete kod dece, a abakus drevno oruđe koje u njihovim rukama dobija novu moć.

 

Top