Promocija SunPan mentalne aritmetike u TC Plaza

Obrazovni centar Logikids organizuje promociju i prezentaciju edukativnog programa SuanPan mentalne aritmetike koji će se održati 23.06. i 24.06. u TC Plaza. Promocija će biti organizovana u atrijumu od 12h do 20h, gde će posetioci imati priliku da se družite sa decom iz školice koja će demonstrirati kako računaju na abakusu.
U okviru prezentacije i promocije biće organizovan i nagradni likovni konkurs na temu: Um caruje!
Pozivamo sve mališane uzrasta od 5 do 14 godina da nam se pridruže 23.6. i 24.6. u TC Plaza i da zajedno, na kreativan i maštovit način, kroz slikanje, pokušamo da prikažemo svu lepotu učenja i sticanja novih znanja. Pobednik će postati stipendista Obrazovnog centra Logikids!
U obzir će biti uzeti radovi naslikani u TC Plaza ali i radovi koje su mališani naslikali kod kuće. Potpisane radove imenom i prezimenom, uz kontakt telefon možete nam dostaviti u TC Plaza! Ime pobednika biće objavljeno na društvenim mrežama.
Ovo će ujedno biti i dani otvorenih vrata za sve roditelje koji imaju dodatna pitanja i koji bi želeli da upišu svoje dete uzrasta od 5 do 14 godina, jer je upis treće generacije na program SuanPan mentalne aritmetike u toku!

Top