Verujemo u decu, verujemo u budućnost

Obrazovni centar “Logikids” dodelio je 18 stipendija najtalentovanijoj deci u Kragujevcu.

U skladu sa našom osnovnom idejom da je znanje moć i da um caruje, Obrazovni centar Logikids je želeo da pruži doprinos društvenoj zajednici i stipendira 10 talentovanih osnovaca.

U saradnji sa Predškolskom ustanovom “Đurđevdan”, stipendiraćemo i osmoro dece mlađeg uzrasta koji će osim redovnog predškolskog programa pohađati i program SuanPan mentalne aritmetike.

Uz druženje sa njima, uporednom analizom bićemo u prilici da otkrijemo koliki je uticaj SuanPan mentalne aritmetike na poboljšanje pažnje, koncentracije, kao i proširivanje memorije kod dece predškolskog uzrasta. Ovom prilikom se zahvaljujemo direktorima osnovnih škola i Predškolske ustanove “Đurđevdan” koji su prepoznali našu iskrenu želju da talentovanoj deci pružimo mogućnost za obrazovanje koje će im biti od neizmerne koristi za čitav život i koji su nam pomogli u odabiru najtalentovanijih. Solidarnost definitivno oplemenjuje, a to smo još jednom osetili i na zvaničnoj dodeli stipendija u Svečanoj sali zgrade Grada.

logo Obrazovni centar Logikids je prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Kragujevcu , osnovana sa idejom da ciljana stimulacija i razvoj sposobnosti dece u ranom detinjstvu značajno doprinosi boljem uspehu u daljem usvajanju i primeni znanja. opširnije pro-mens-za-banner1 logo-sp1

Kontakt

  • Bulevar kraljice Marije 54ž,
    Plato Smallville
    34000 Kragujevac
  • 062/292-000
  • 062/293-000
  • info@logikids.rs
Created by: WebPortal
Top